wintercompetitie

AV Heerenveen organiseert in het winterseizoen voor de 32e keer de 6 lopen in het kader van de Faber Sport Wintercompetitie.

Bij elke loop heeft men de keuze voor deelname aan de korte afstand of aan de lange afstand. Van beide afstanden wordt een puntenklassement samengesteld. De eerst aankomende van de betreffende afstand verdient 200 punten. De punten van de volgende aankomenden worden bepaald op basis van de gelopen afstand en het tijdsverschil met de winnaar.

EINDKLASSEMENT

Aan het einde van de competitie wordt zowel voor de korte als voor de lange afstand een eindklassement samengesteld. Alle deelnemers die minimaal vier keer aan de korte of minimaal vier keer aan de lange afstand hebben deelgenomen krijgen een plaats in het eindklassement, waarbij ook alleen de vier beste resultaten meetellen. Tevens ontvangen deze deelnemers na afloop van de competitie een attentie.

LEEFTIJD

Voor het seizoen 2019/2020 geldt dat deelnemers aan de lange cross op 1 januari 2020 16 jaar of ouder moeten zijn, Voor de korte cross geldt een minimum leeftijd van 12 jaar op 1 januari 2020.

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt €3.- per wedstrijd. AV Heerenveen-leden betalen €2,-

JEUGD

Bij de Woutersbergjecross is er ook een jeugdprogramma. Voor de leden van AV Heerenveen telt deze cross mee voor het clubkampioenschap cross, maar deze jeugdloop staat ook open voor niet-leden van AV Heerenveen. De andere wedstrijden die meetellen voor het clubkampioenschap zullen op een doordeweekse avond rond de atletiekbaan plaatsvinden. Hierover zullen te zijner tijd nadere mededelingen worden gedaan..

MEER INFO

Voor meer informatie kun je contact opnemen met wintercompetitie@avheerenveen.nl 

Met dank aan onze sponsoren

klik op het logo voor de website van Hugo Veenker
Klik op het logo voor Faber Sport
Flyer 2019-2020.pdf