Geen categorie

Update maatregelen 24 maart ook voor AV Heerenveen.

Heel de wereld ondergaat de corona-pandemie. De economie stagneert en het normale leven ligt vrijwel stil.  De hardlopers onder ons hebben het grote voordeel dat zij hun sport kunnen blijven beoefenen, want maandagavond (23-3- 2020) werd bekend dat we “nog steeds een luchtje mogen scheppen”. Dus gelukkig geen huisarrest! Wel alleen of als duo met gepaste onderlinge afstand. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van de ander. Helaas ligt de sportkalender helemaal overhoop. Alle wedstrijden maar ook alle trainingslopen, baantrainingen, zwemtrainingen en clubbijeenkomsten zijn afgelast.

Het bovenstaande betekent dat in ieder geval de volgende evenementen zijn afgelast:

Algemene ledenvergadering 22 april
Nannewiidlopen op 16 april en 20 mei
TIGRA Ronde van Oranjewoud op 16 mei
Heerenveen Classic op 23 mei
Triatlon Heerenveen op 23 mei.
Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni 2020. AV Heerenveen zal de wedstrijden niet verplaatsen.  Deze  worden in 2021 opnieuw op de kalender gezet.
De atletiekunie heeft ook alle competities in het komende baanseizoen afgelast. Dat betekent dat de competitiewedstrijd voor C/D-junioren die AV Heerenveen op 13 juni zou organiseren ook niet doorgaat.
Hopelijk kunnen we het dagelijks leven na 1 juni weer spoedig oppakken. Blijf gezond en volg de overheidsmaatregelen / RIVM  op.


Namens het bestuur
Wietze Jonker

NOC*NSF heeft de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus hier op een rijtje gezet.
Daar wordt ook verwezen naar de website van RIVM waar altijd de laatste informatie op staat. Specifieke in informatie over de invloed van het coronavirus op de atletiek lees je hier.