triatlon

Binnen AV Heerenveen worden er voor triatleten zwem-fiets-loop- en wisseltrainingen aangeboden op verschillende niveaus.

Zwemtrainingen

Op 2 dagen in de week is er de mogelijkheid om een zwemtraining te volgen. Deze trainingen worden samen met de masters van HZ&PC georganiseerd. Er is een groep voor gevorderden en een groep voor recreanten en beginners.

In de periode april/mei tot en met augustus/september wordt er een buitenwatertraining gegeven. De training vindt plaats op recreatieplas De Heide in Heerenveen.

Fietstrainingen

In de periode april/mei tot en met augustus/september wordt er een fietstraining gegeven. De training start bij ingang Sportstad.

Looptrainingen

6 dagen in de week worden er looptrainingen aangeboden op de atletiekbaan en/of in het bos. Bij Loopsport – trainingen wordt aangegeven voor welk niveau de training is. Je kunt Marcel Swart, Fré Adema of Jan v.d. Heide vragen welke groep voor jou het meest passend is.

Wisseltrainingen

Om de overgang van het fietsen naar het lopen bij triatlons te trainen is deze wisseltraining opgezet. Er wordt dus gefietst en gelopen. Deze training is heel geschikt voor beginnende triatleten. Er wordt ook aandacht geschonken aan de loop- en de fietstechniek. De training start bij de ingang van de Overtuin in Oranjewoud.

Wedstrijden

Vanuit de vereniging willen we onze eigen clubactiviteiten zoveel mogelijk promoten. De evenementen van de triatlon kunt u vinden bij het nieuws, evenementen triatlon en op de agenda van deze site.