triathlon

Binnen AV Heerenveen worden er voor triatleten zwem- en looptrainingen aangeboden op verschillende niveaus. Daarnaast wordt er gezamenlijk gefietst door een groep tri-atleten.

Zwemtrainingen

Op 3 dagen in de week is er de mogelijkheid om een zwemtraining te volgen. Deze trainingen worden samen met de masters van HZ&PC georganiseerd

 

Fietstrainingen

In de lente, zomer en herfst worden er regelmatig duurritten gemaakt op de racefiets; er wordt in het voorjaar en in het najaar een tijdrittenreeks georganiseerd en in de winter worden gezamenlijke tochten verreden op de ATB.

 

Looptrainingen

7 dagen in de week worden er looptrainingen aangeboden op de atletiekbaan en/of in het bos. In het trainingsrooster wordt aangegeven voor welk niveau de training is. Je kunt Silvia Brouwer of Jan v.d. Heide vragen welke groep voor jou het meest passend is.

 

Wedstrijden

Vanuit de vereniging willen we onze eigen clubactiviteiten zoveel mogelijk promoten. Daarom wordt er aan het begin van het jaar een wedstrijdplanning opgesteld. In deze planning zijn naast onze eigen clubwedstrijden/activiteiten ook regionale du- en triathlons opgenomen. Het is altijd ontzettend gezellig om gezamenlijk aan wedstrijden deel te nemen en daarom willen we dit vanuit de triathloncommissie stimuleren.