Triatlon

Binnen AV Heerenveen worden er voor triatleten zwem-, wissel- en looptrainingen aangeboden op verschillende niveaus.

Zwemtrainingen

Op 2 dagen in de week is er de mogelijkheid om een zwemtraining te volgen. Deze trainingen worden samen met de masters van HZ&PC georganiseerd. Er is een groep voor gevorderden en een groep voor recreanten en beginners.

Fietstrainingen

Er zijn momenteel geen fietstrainingen. De triatlon commissie is bezig deze opnieuw op te zetten.

Looptrainingen

7 dagen in de week worden er looptrainingen aangeboden op de atletiekbaan en/of in het bos. In het trainingsrooster wordt aangegeven voor welk niveau de training is. Je kunt Marcel Swart, Fré Adema of Jan v.d. Heide vragen welke groep voor jou het meest passend is.

Wisseltrainingen

Om de overgang van het fietsen naar het lopen bij triatlons te trainen is deze wisseltraining opgezet. Er wordt dus gefietst en gelopen. Deze training is heel geschikt voor beginnende triatleten. Er wordt ook aandacht geschonken aan de loop- en de fietstechniek. De training vindt plaats rond parkeerterrein P8 bij Wasserij de Blinde op het industrieterrein ten noorden van ’t Meer van eind april tot begin september.

Wedstrijden

Vanuit de vereniging willen we onze eigen clubactiviteiten zoveel mogelijk promoten. Deze clubactiviteiten kunt u vinden bij het nieuws of op de agenda van deze site.