Sport- & Loopadviesbureau Hugo Veenker

Sport- & Loopadviesbureau Hugo Veenker
KvK nummer: 01103721
Mw. Schiffstraat 6
9104 HD Damwoude
info@lopenmethugo.nl
Tel. 0511-424317 of 06-38220546

https://www.lopenmethugo.nl/

       

Bij Sport- & Loopadviesbureau Hugo Veenker uit Damwoude, kunt u terecht voor begeleiding op het gebied van bewegen in welke vorm dan ook.

In de atletiek en hardlopen is eigenaar Hugo Veenker opgeleid tot aan niveau 5, de Topsportcoachting en actief als opleider en beoordelaar bij de Atletiekunie.

Voor het verzorgen van eenmalige trainingen, meer weekse trainingen naar evenementen, gespecialiseerde trainingen aan doelgroepen en eenmalige clinics bent u bij ons aan het goede adres.

Eigenaar Hugo Veenker doet al bijna 50 jaar (vanaf april 1972) onafgebroken aan atletiek en hardlopen en heeft in de periode nog nooit een hardloopblessure gehad en dat terwijl er ondertussen al meer dan 140.000 km op de teller staat !!

Belangrijk is het plezier en blessurevrij blijven en dan ook nog presteren op het eigen niveau en dat dragen we ook uit naar de mensen die we trainen.

Naast de hardloop- en atletiektrainingen is Hugo ook loop-/coördinatietrainer bij de jeugd O18 van sc Cambuur en polsstokhoog trainer bij av Heerenveen, waar atleten uit heel Noord Nederland aan deelnemen. Daar zullen veel van de av Heerenveen atleten hem ook van kennen.

Ook doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperkingen, mensen met diabetes en lopers met fysieke beperkingen trainen wekelijks bij Hugo.

Als oud IC-neonatologie en IC Pediatrie verpleegkundig (nu met vervroegd pensioen) is Hugo medisch goed onderlegd en na de opleiding tot beweegkuurspecialist erg breed geschoold.

In een ver verleden (1976) ook Nederlands Kampioen geweest op de 400 meter indoor en dat mede bereikt door met veel plezier te trainen en door heel veel vaartspeltrainingen in met name de bossen. Mijn hart ligt dan ook bij het “crossen door de bossen”, vandaar ook dat we de wintercrosscompetitie graag ondersteunen.

Wil je trainen naar een specifiek doel met daarbij specifieke begeleiding neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@lopenmethugo.nl of 06-382205456. Kijk op onze website voor meer info www.lopenmethugo.nl