Nieuwe clubkleding Triathlon (voor alle AV leden)

De voorbereidingen zijn nog in volle gang om een geheel nieuw design voor de nieuwe clubkleding voor de triatlon te kunnen presenteren. Maar er is wel al een belangrijk pasmoment ingepland – maandag 18 maart in Heerenveen en vrijdag 22 maart in Sneek – om de kleding, hopelijk nog voordat het triathlon seizoen écht aanbreekt te kunnen leveren (midden mei). We waren weer toe aan een nieuwe ronde clubkleding en omdat we geen sponsor meer hebben – dank Lopers Company voor de afgelopen jaren! – is het design en de leverancier opnieuw onder de loep genomen. De leverancier kunnen we met trots melden, is Kalas geworden. Kalas Sportswear is een toonaangevende fabrikant van custom fietskleding in Europa en heeft een mooie showroom in Sneek, waar Rene Hooghiemster ons contactpersoon is.

Kalas komt naar Heerenveen

Maandagavond 18 maart van 18.00 – 20.00 uur zijn de heren van Kalas aanwezig om je alles te vertellen over de stoffen, functionaliteit en mogelijkheden van de kleding!!

Je kan van alles passen. Er is mogelijkheid om verschil te hebben bij de trisuits in maat van boven- en onderkant, van zeem in de fietsbroeken, verschillende kwaliteit en pasvorm shirts, (loop)broeken, jasjes en zelfs trainingsbroeken.

Dit is toegankelijk voor alle AV leden! Neem een kijkje op de webshop. Gebruik het wachtwoord: avh321.

Let op! Bestellen kan t/m 25 maart!

Er is fiets-, loop-, triatlonkleding te verkrijgen in nieuw design AV Heerenveen Triatlon en er is 20% korting op de Kalas kleding. In basis is de kleding als volgt: donker blauwe ‘non-printend’ stof broek met AV blauwe rand en een AV blauwe basis shirt / bovenkant trisuit met patroon met kleuren blauw en wit. Patroon kan/zal nog aangepast worden.
Dit is het design van de trisuit tot nu toe:

Kom de kleding passen en (aan)voelen en maak gebruik van de kennis van de heren van Kalas!!


Maandag 18 maart
18.00-20.00 uur
Atletiekbaan AV Heerenveen
Ds. Kingweg 6 Heerenveen

(Pasmoment vrije inloop)
Vrijdag 22 maart
16.00 – 18.00 uur
Showroom Kalas
Hoogend 26 Sneek