Jurylid baanatletiek worden? Meld je aan!

Beste atleten, ouders, verzorgers, belangstellenden,

We zijn ons langzamerhand weer aan het voorbereiden op het nieuwe outdoor atletiekseizoen. Dit houdt in dat we een wedstrijdkalender aan het maken zijn met wedstrijden die we in Heerenveen willen organiseren. Voor deze wedstrijden hebben we vrijwilligers nodig om te jureren in combinatie met officiële juryleden. Een jurylid is verantwoordelijk voor een onderdeel bij een atletiekwedstrijd, kent de regels en heeft de leiding over de vrijwilligers die helpen bij dat onderdeel. Wil je meer informatie, kijk dan hier.
Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om als jurylid te helpen tijdens zo’n wedstrijddag? Meld je dan aan voor de jurycursus die we in maart in Heerenveen gaan organiseren! We hopen onze pool aan juryleden dit jaar weer uit te breiden met minimaal 10.
Als je denkt “Ik weet niets/te weinig van atletiek, ik heb er zelf geen achtergrond in, dus dit is niets voor mij”, dan kunnen wij, vanuit eigen ervaring aangeven, dat dit echt geen probleem is. Het is echt niet moeilijk en vooral heel waardevol om op deze manier een steentje bij te dragen!
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Janet Veenstra (06-55699099/janetveenstra@hotmail.com) en je kunt natuurlijk ook altijd terecht bij Simone.

We organiseren de cursus in de kantine van AV Heerenveen van 19-21 uur , op:
– woensdag 6 maart
– vrijdag 15 maart
– woensdag 27 maart
Het is de bedoeling dat je bij al deze sessies aanwezig bent. Deelname is gratis en wij zorgen voor je lidmaatschap bij de atletiekunie (is verplicht).
We zien je aanmelding graag tegemoet voor 1 maart!
Tot slot
Mocht een taak als jurylid niet zo goed bij je passen, maar wil je wel op een andere manier onze club helpen draaiende te houden, dan horen wij dat ook graag. Wij zijn op zoek naar:
– een groep mensen die voor dit jaar de activiteiten voor de (jeugd)leden willen organiseren
– mensen die voorafgaand aan een wedstrijd willen helpen met het opbouwen van de baanonderdelen

We zien je reactie met enthousiasme tegemoet!

Vriendelijke groet,

De baancommissie (Arjen, Jordi, Gerda, Simone, Anja, Janet)