Verenigingsnieuws

Jeugdsponsoractie 2021

Van 15 februari tot en met 11 april 2021 is er weer de jeugdsponsor actie bij Poiesz supermarkten. AV Heerenveen mag dit jaar meedoen bij de Poiesz in Oudehaske, Utgongen 1.

Boodschappen doen bij de Poiesz is geld verdienen voor de jeugd van AV Heerenveen. Bij iedere €10,00 krijg je een sponsormunt, maar natuurlijk zijn er ook aanbiedingen waar
meer munten te verkrijgen zijn. De echte klapper is de super jeugd sponsor aanbieding met wel 10 sponsormunten. Hoe meer munten we verzamelen, hoe hoger het sponsorbedrag.
We willen van het sponsorgeld graag banken nieuwe materialen aanschaffen en een project starten om atletiek aan te bieden aan jeugd met een motorische beperking.
Vraag iedereen om deze weken zijn wekelijkse boodschappen uitje te doen bij de Poiesz in Oudehaske en de munten te gooien in de koker van AV HEERENVEEN.

Wel winkelen bij de Poiesz, maar niet in Oudehaske? Doe je munten in een plastic zakje en geef ze aan één van de trainers. Wij zorgen er voor dat deze munten in de koker van AV Heerenveen in Oudehaske komen.

Steun AV HEERENVEEN