Verenigingsnieuws

Geen Jouster Merkeloop 2021

Hallo sportvrienden,

Tot ons grote spijt hebben wij moeten besluiten de Jouster Merkeloop 2021 niet te gaan organiseren. Dit besluit hebben wij zo lang mogelijk uitgesteld maar na de recente ontwikkelingen rond Covid-19 is er geen andere keus. Verder uitstel maakt het qua tijd voor ons nog lastiger om alles tijdig te kunnen organiseren.

Wat voor ons en voor velen een mooi evenement zou moeten worden gaat er ongetwijfeld anders uit zien door de vele voorschriften die er zijn. Het kost enorm veel energie om het evenement qua organisatie rond te krijgen en het is onzeker of we een vergunning krijgen.

Wij vinden het leuk om deze loop te organiseren en met behulp van de vele vrijwilligers en sponsoren zal dit vast wel weer gaan slagen. Maar, het allerbelangrijkste is dat het voor iedereen veilig en ook leuk blijft om dit te realiseren en daar hebben wij op dit moment niet het vertrouwen in.

Natuurlijk hopen we op betere tijden en blijven we ons inzetten voor de traditionele Jouster Merkeloop en we gaan er weer volop voor, zondag 25 september 2022.

Organisatie Jouster Merkeloop