Duurloop 26 juni

We laten de Corona periode achter ons. Bedankt voor jullie begrip en geduld met alle beperkingen. We gaan weer terug naar normaal en dat mag gevierd worden met een fantastische duurloop in Drenthe. We zijn te gast bij manege Knollengruun in Schoonloo. Na afloop kun je hier heerlijk douchen en om 12.30 uur staat op het terras of in de kantine een lunchbuffet klaar. 
Manege Knollengruun is op loopafstand van het Loomeer waar je kunt zwemmen. Wil je er een weekend van maken, dan kun je een blokhut reserveren of een plekje op de camping van de manege zelf. Ook kun je een buitenrit maken in de bossen met begeleiding op paarden als je dat wilt. Lees meer op www.knollengruun.nl . Vraag voor meer informatie en de mogelijkheden naar
Randy van Zwol 0592 – 50 14 5

De routes

(Mogelijk komen er nog kleine aanpassingen) 
De 21 km en de 32 km lopen via prachtige bospaden, waaronder een pad met authentieke kinderkopjes over het indrukwekkende herrineringscentrum Westerbork. De 11 kilometer en dus ook de 32 kilometer gaat over een heerlijk geurend heideveld, waar je meteen zin krijgt in vakantie.  

11 km. Starttijd 10:45 uur afstandmeten.nl 
21 km. Starttijd 9:30 uur afstandmeten.nl
32 km. Starttijd 8:30 uur afstandmeten.nl 

Vanwege het reserveren van het lunchbuffet vragen we iedereen zich van te voren aan te melden

  Ja, ik loop mee op zaterdag 26 juni

  Naam –
  email
  Mobiel nummer

  Wil je deelnemen aan het lunchbuffet?

  Meld hier of we rekening moeten houden met een eventuele voedselallergie.

  De kosten van het lunchbuffet zullen ergens tussen de 10.00 en 15.00 euro per persoon zijn. Zodra dit definitief duidelijk is, zal dit in de groepsapp gemeld worden.
  Iedereen kan zelf gewoon ter plaatse afrekenen, contant of met pin.

  Je ontvangt na verzenden een e-mail met een linkje voor je mobiel om in de groepsapp te komen.