Bijna 120 deelnemers bij de laatste Nannewiidloop van het seizoen

De 4e en laatste Nennewiidloop van dit zomerseizoen trok bijna 120 deelnemers naar Oudehaske. Dit had ongetwijfeld mede te maken met de prachtige weersomstandigheden.

Zoals meestal ging de meeste belangstelling uit naar de langste afstand, de 10 km. die de deelmers leidt door het dorp St. Johannesga, de Haultsterbossen en rond het idyllische Nannewijd. Henri Harmsen uit Drachten wist deze afstand als snelste af te leggen. Hij werd gevolgd door Gerrit Kramer. De snelste vrouw op de 10 km. was deze avond Ali Brouwer van Hooror uit Sneek, met Hella Yntema een minuutje later als tweede. Winnaressen en winnaars op de andere afstanden waren Wilma van Galen en Pieter van der Bij op de 7,3 km. en Hester Groenveld en Rein Kamer op de 5 km.

Alle uitslagen kunnen worden gevonden op de uitslagenpagina. Bennie van der Weide maakte mooie foto’s, die via een link op dezelfde pagina kunnen worden bekeken.

Deze 4e Nannewiidloop was de afsluiting van deze zomerserie. De aandacht kan nu weer worden gericht op de Faber Sport Wintercompetitie. De eerste wedstrijd in deze serie, de Woutersbergjeloop, vindt plaats op 12 oktober in Oranjewoud. Elders op deze website kan meer informatie worden gevonden over deze Wintercompetitie.